Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Plantenruilbeurs

11 mei 2019 @ 11:00 - 12:00

Het voorjaar komt er aan en daarom leek het ons leuk in de Wilhelminaparkbuurt een plantenruilbeurs te organiseren. Dat doen we op zaterdag 11 mei tussen 11 en 12 uur ‘s morgens op de hoek van de Krullelaan/Wilhelminalaan (op de brede stoep voor Wilhelminalaan huisnummers 47/49). 
 
Tuinplantjes vanaf nu bewaren
Het is de bedoeling dat iedereen die plantjes in de tuin over heeft deze vanaf nu niet weggooit, maar ze in een potje met aarde doet en die dan op 11 mei aanbiedt. Liefst met vermelding van de naam van de plant en een omschrijving erbij. De plantjes kunnen gebracht worden vanaf 10.30 uur. We gaan ervan uit dat u ervoor zorgt dat de plantjes onkruidvrij zijn. 

Ook andere planten / struiken / bomen
Zaaigoed, stekjes en kamerplanten zijn natuurlijk ook welkom. Wanneer u een plant of struik of misschien wel een boompje over hebt dat te groot is om mee te nemen, kan dat via een briefje of foto op het prikbord ter plaatse aangeboden worden.

Ook wanneer u zelf niets aan te bieden heeft, bent u van harte welkom om te komen kijken of er misschien iets voor u bij is!
We hopen op een geslaagde ochtend waarbij iedereen tevreden met nieuwe aanwinsten naar huis gaat.
 

Gegevens

Datum:
11 mei 2019
Tijd:
11:00 - 12:00