Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Share-a-table

23 januari @ 18:30 - 22:00

Buddha Restaurant – 23 januari 2020

Op donderdag 23 januari is er weer share-a-table, onze maandelijkse aanschuiftafel voor buurtbewoners die een gezellige eetafspraak willen zonder daarvoor zelf te hoeven koken.

Wat is Share-a-table?

Eenmaal per maand reserveren we een tafel in één van de restaurants in de buurt. Iedereen kan aanschuiven, mits je je vooraf per e-mail hebt aangemeld. Het is een gezellig informeel treffen. Eet je met ons mee? De eerstvolgende share-a-table vindt plaats op donderdag 23 januari a.s. vanaf 18.30 uur.

Waar eten we deze maand?

Ditmaal kiezen we voor wat bij veel van onze regelmatige deelnemers als favoriet geldt: een herhaling bij het Indiaas-Nepalese Buddha Restaurant, dat ligt bij waar vroeger de rotonde bij de markt was, aan de Weeshuislaan 34. De eigenaar biedt ons net als ruim een jaar geleden een speciaal menu, waarmee u kennis maakt met hun versie van de Indiase keuken. Dit bestaat uit diverse voorgerechten en daarna een keur aan lams- en kip- en vegetarische curries (van heel mild tot medium heet) aangevuld met tandoori mixed-grill gerechten. Met een dessert biedt Buddha dit aan voor een rond bedrag van slechts € 23,-. Dit is exclusief drankjes, die komen voor eigen rekening.

Aanmelden

Als je ditmaal wil mee-eten, klik dan – uiterlijk dinsdag 21 januari 18.00 uur – op de Aanmeldknop in het Nieuwsbericht, dat je op 16 januari hebt ontvangen. Als je je hebt aangemeld, dan wordt er natuurlijk wel op je aanwezigheid gerekend.

Namens On the move/share-a-table,

Andree de Miranda en Ary van den Berg

Andree de Miranda en Ary van den Berg zijn de coördinatoren die de etentjes van On the Move Share-a-Table regelen.

PS:
Om alvast te noteren: de volgende Share-a-Table is op dinsdag 25 februari 2020.

Gegevens

Datum:
23 januari
Tijd:
18:30 - 22:00