Afgelopen zondag waren we als Buurtvereniging wederom te gast in het Christiaan Huygenstheater, maar nu niet in het unieke theater voor een voorstelling of vergadering, maar in de evenzo unieke tuin  met de vele gangetjes, prieeltjes, zitjes achter en rondom het gebouw en waar voor deze najaarsbuurtborrel een tent was opgezet. Je weet het immers maar nooit op 23 oktober: “Het kan vriezen of dooien”. En dat bleek ook zo te zijn. De eerste nachtvorst werd de nacht daarvoor gemeten en ’s middags straalde de zon. Eigenlijk was de tent niet echt nodig, maar droeg zeker bij aan het knusse karakter van deze middag.

De opkomst was vrij hoog. We telden ongeveer 50 à 60 volwassenen. Het oudste aanwezige lid was 92 jaar.  Ons erelid, mevrouw Nauta van 102 jaar, was verhinderd. Ons jongste aanwezige lid was ongeveer 2 weken en sliep overal doorheen.  En we hadden zelfs een jarige in ons midden! Reden om te zingen en weer te toasten. Zie foto hieronder.

Niet alleen de (trouwe) leden, maar ook nieuwe buurtgenoten hebben we begroet en gesproken. Ook de kinderen waren welkom en die renden naar hartelust in de eerder genoemde doolhof van gangetjes.  Er ontstonden gezellige en interessante gesprekken, al reeds bij de koffie en later bij de wijn. De vele ambachtelijke hapjes werden zeer gewaardeerd, getuige de lege schalen. Kortom: een hele geslaagde middag….  Op naar het 25-jarig jubileum van de LTV… Wie heeft er leuke ideeën?

Kijk op de evenementenkalender voor de volgende bijeenkomsten.

img_5689 img_5690 img_5698 img_5711