On the Move Plantenruilbeurs

Wanneer u nog behoefte aan nieuwe plantjes hebt of juist teveel van iets hebt, denkt u dan aan onze Wilhelminapark plantenruilbeurs?  
Die wordt twee keer per jaar gehouden op de 2e zaterdag van mei of 4e zaterdag van september tussen 11 en 12 uur ‘s morgens op de hoek van de Krullelaan/Wilhelminalaan (op de brede stoep voor Wilhelminalaan huisnummers 47/49). 

Tuinplantjes bewaren

Het is de bedoeling dat iedereen die plantjes in de tuin over heeft deze niet weggooit, maar ze in een potje met aarde doet en die dan op de betreffende zaterdag aanbiedt. Liefst met vermelding van de naam van de plant en een omschrijving erbij. De plantjes kunnen gebracht worden vanaf 10.30 uur. We gaan er vanuit dat u ervoor zorgt dat de plantjes onkruidvrij zijn.

Ook andere planten / struiken / bomen

Zaaigoed, stekjes en kamerplanten zijn natuurlijk ook welkom.  Wanneer u een plant of struik of misschien wel een boompje over hebt dat te groot is om mee te nemen, kan dat via een briefje of foto op het prikbord ter plaatse aangeboden worden.

Ook wanneer u zelf niets aan te bieden heeft, bent u van harte welkom om te komen kijken of er misschien iets voor u bij is!

Coördinatoren: Kiki Hoogeveen en Anita Vossen

OtM plantenruilbeurs