In 2012 organiseerden we de Dienstenbeurs. Een geslaagde avond waar onze buurtgenoten hun diensten op een leuke wijze aan elkaar presenteerden. Een aantal diensten zijn nog actueel en terug te vinden op onze website.

Hieronder 2 evaluaties van deze leuke avond op 28 februari 2012.

Vrienden,

Bravo voor het initiatief van de dienstenbeurs. Binnen onze directe omgeving zijn er tal van onbekende vragen en mogelijkheden om op die vragen in te gaan. Iedereen kan wel wat en wil wel wat. Bovendien leer je weer nieuwe mensen kennen en ontdek je onvermoede capaciteiten. Het is misschien wat geforceerd om vraag en aanbod bij elkaar te brengen op een avond. Plaatsing van vraag en aanbod op de website lijkt me een prima optie, maar daarnaast kan ook op een buurtborrel gelegenheid worden geboden om vragen en aanbiedingen zeer kort toe te lichten. Ik denk echt aan 1 minuut per onderwerp.

Succes gewenst,

Aryan Sikkema

 

 

Wij vonden het erg leuk als nieuwe buurtgenoten op deze manier kennis te maken met de buurt. Afgezien dat de dienstenbeurs lange tijd in beslag nam, was het mooi hoe ieder zijn vraag of product met zoveel enthousiasme kwam brengen. Als echt pluspunt vonden wij dat er een goede sfeer hing en dat iedereen in zijn waarde werd gelaten! In de toekomst, wanneer de dienstenbeurs groter zal zijn is het slim wel aan de tijd te houden.

Leuke contacten zijn er gelegd, wat betreft aanmelding via onze geboden diensten hebben wij nog geen kijk of dit daadwerkelijk vanuit de dienstenbeurs afkomstig is.

Vriendelijke groet,

Erika van der Hoek en Richard Sloot