Dit jaar hebben we de draad weer opgepakt als buurtvereniging. Vele On The Move activiteiten zijn weer in volle gang. Denk aan de museumbezoeken naar Assen en Den Bosch, excursies naar het Zeisterbos en Landgoed Pavia, de leestafels (waarbij het mooi is te vermelden dat dit jaar het vijfjarig jubileum werd gevierd met een feestelijke leesavond waarbij ook de schrijver van het boek aanwezig was!), culinaire eetgroepjes, klassieke muziekavonden, Share-a-table, bridgen, wandelgroepen, de plantenruilbeurs en veel meer. Zo is de mountainbike groep dit jaar een lang weekend naar Vaals gegaan. Een prachtig initiatief dat door een van de buurtgenoten is georganiseerd en een jaarlijkse traditie lijkt te worden, want de volgende trip is al weer gepland in het komend voorjaar. 

Ook hebben we kunnen genieten van het jaarlijkse zomerfeest waar jong en oud samen kwamen in het Wilhelminapark. Onder het genot van een drankje en hapje konden we genieten van het waterspektakel en van mooie gesprekken. En dan was er nog de lang verwachte en meermaals uitgestelde Openlucht bioscoop. Wat een ontzettend gaaf gezicht was dat om het enorme scherm in ons park te zien, buurtbewoners die hun eigen stoel en sommigen zelfs hun eigen bankstel hadden meegenomen. We hebben kunnen genieten van een heerlijke film en goede bediening door enthousiaste pubers. Kortom, misschien wel voor herhaling vatbaar en dan mogelijk een maandje eerder zodat het qua temperatuur wat aangenamer is. 

Komend jaar hebben we ook weer veel plannen. Te beginnen met een gezellige Nieuwjaarsborrel met bitterballen (ook vegetarische) bij de Colonel (Slotlaan 266) op zondag 22 januari om 16:00 uur. 

Namens het hele bestuur wil ik jullie hele fijne en gezellige kerstdagen toewensen en een gezond en sprankelend nieuwjaar! Tot 22 januari!

Hartelijke groeten,

Jaco Booster
Voorzitter van het bestuur van de buurtvereniging