DSC_0051Wat een perfecte, witte “zon”dagmiddag was het gisteren voor het houden van de jaarlijkse midwinterborrel. Ca. 60 à 70 buurtbewoners zorgden voor de gezellige ambiance. Er was een bijzonder welkom voor wethouder Roy Luca en Wouter Das, projectmanager Centrumvisie en Parkeermanager van de Gemeente Zeist. 

We hebben genoten van de bevlogen speech van boswachter Joris Hellevoort die de restauratie van de historische hertengroep in het Zeister Bos aanprees en daarvoor gelden wilde verzamelen. Dat is gelukt. Heel tevreden ging hij met een cheque van € 500,00 terug naar het Utrechts Landschap. Dit bedrag werd geschonken door de afdeling Groen van onze Buurtvereniging. Maar individuele giften zijn ook welkom om het benodigde totaal van € 35,000 bij elkaar te krijgen. Bankrek Buurtvereniging Wilhelminapark  NL19INGB0006493246 ovv hertengroep. Elk tientje telt!

De Whats App Buurtpreventie-groep leverde inmidels al 25 deelnemers op. Dat is nog maar het begin….. Toch? We zijn al gestart!
Bijzonder en ontroerend was het onze jeugdige talentjes Simon, Isabel en Julie te horen zingen en pianospelen. Een heel leuk voorproefje voor de talentenshow die later in het jaar zal worden gehouden.

De laatste update Centrumvisie – De Wending – enz. staat inmiddels ook op de site en onder de tab “Centrumplan”.

Rest mij nog de leden te bedanken die assistentie verleenden door rond te gaan met de hapjes en de soep, glazen op te halen, af te wassen, glaswerk en tafels beschikbaar te stellen, enz. De culinaire bijdragen van Susanna, Margreet en Gabriëlle werden, hoe kan het ook anders, zeer op prijs gesteld.
Ook de hele jonge kinderen werden goed bezig gehouden door Kirsten, Nina en Nacho. Achter de piano zat, als vanouds, Annebelle en achter de bar stond Bas. Iedereen bedankt!

Marja Kuipers, bedankt voor het maken van de leuke sfeerfoto’s. Deze zijn te zien onder de tab “Fotoalbums” – 2016 – winterborrel.

Wil van Basten