Samen met buurtgenoten bekenden ontmoeten en misschien nieuwe mensen leren kennen.

We starten op donderdag 7 mei om 15 uur bij het pas geopende Pastalokaal deze nieuwe activiteit van On the Move.

Een gezellige buurt is een buurt waar je leuke contacten kunt onderhouden met andere buurtbewoners. On the Move brengt, met allerlei initiatieven, mensen in onze buurt met elkaar in contact. Die contacten ontstaan vaak als je in een rustige omgeving samen met anderen kunt genieten van een hapje of een drankje.

Daarom organiseren wij nu – voor wie daar belangstelling voor heeft – af en toe een thee met iets lekkers  in onze buurt. Dit biedt een extra mogelijkheid om uw kennissenkring in de directe omgeving wat uit te breiden. Soms heb je immers meer aan een goede buur dan aan een verre vriend.

De eerste keer is onze Thee met iets lekkers in het pas geopende Pastalokaal (aan de Slotlaan nr. 274 tegenover de Reünie). We kunnen dan rekenen op een leuk assortiment aan thee- en koffiesmaken, en daarnaast gevarieerd gebak. Voor wie liever een biertje of glas wijn met iets hartigs drinkt – ook dat is voor u aanwezig.

Wilt u ons even laten weten of u komt? Dat kan door vóór 4 mei een mail te sturen aan sikkemazeist@casema.nl

Heeft u geen email dan kan het ook met een kort briefje met uw naam, adres en telefoonnummer. Dat kunt u dan afgeven op het adres van een van de initiatiefnemers (Andree de Miranda, Wilhelminalaan 43, tel. 6932353 of Aryan Sikkema, Bethaniëlaan 8, tel. 6916305)

Als u door een lichamelijk ongemak niet goed zelf naar de Thee met iets lekkers kunt komen, en er is niemand die u even kan halen en brengen, laat het tijdig aan ons weten. Dan zorgen wij voor een oplossing.

Bij voldoende belangstelling proberen wij de Thee met iets lekkers elke maand te herhalen.
De eerste Thee met iets lekkers vindt plaats op donderdagmiddag 7 mei om 15 uur in het Pastalokaal. Als u hebt aangegeven dat u komt, krijgt u kort daarvoor nog even van ons een herinneringsberichtje.
Kent u iemand in uw omgeving, die een thee met buurtgenoten leuk zou vinden? Neem die dan mee! Jullie zijn van harte welkom.
Deelname gaat op basis van de kosten van uw eigen consumpties. 

Hartelijke groet en hopelijk tot 7 mei,

Andree de Miranda en Aryan Sikkema