Diner en blanc – uniek voor onze buurt (vereniging)

Drie jaar achter elkaar organiseerden we een geweldig mooie witte avond in onze wijk: het “Diner en Blanc”! Een bijzonder en spannend culinair evenement. Een avondje uit waarbij iedereen in het wit gekleed met elkaar in de open lucht dineert.

Tijdens deze avond geniet u van inspirerende acts en een heerlijk culinair drie-gangen-diner. Dit diner maakt u zelf. Laat uw fantasie de vrije loop. U zorgt ook voor uw eigen tafeltje, stoel, tafelkleedje, servies, bestek, glazen, kandelaar, etc. Tegen die tijd ontvangt u een uitgebreide checklist….

Waar en wanneer?

Op weg naar de onbekende bestemming...

Op weg naar de onbekende bestemming…

Dit jaar slaan we het “Diner en Blanc”  een jaartje over. Maar in 2017 zullen we het wederom vieren.  Op de dag zelf, rond 18.30 uur verzamelen we in onze wijk. Van daaruit gaan we in een witte stoet door onze prachtige Wilhelminaparkbuurt, bepakt en bezakt, met de (bak)fiets / kruiwagen met stoelen, tafeltjes en picknickmanden naar onze geheime locatie. Wilt u samen met een partner of groepje deelnemen? Dat kan! Heeft u geen (vaste) partner en wilt u toch graag meedoen? De sociale cohesie is erg groot tijdens deze avond. Het is echt geen enkel bezwaar om aan te schuiven.

Zodra de datum in 2017 bekend is, vindt u het terug op de website.

deb3

deb5

deb4

deb2
deb1