Evenementen rond het Wilhelminapark

Leestafel 32: Pastorale

Datum: 31 mei 2022

Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Voor deze leestafel is de keuze gevallen op:  PASTORALE van Stephan Enter

Op dinsdag 31 mei en op donderdag 2 juni 2022.

Op zoek naar geluk, onbewust, en in de breedste zin van het woord. Locatie: een gereformeerd dorp, waarschijnlijk Barneveld.

Lees de samenvatting en recensies op https://www.hebban.nl/boek/pastorale-stephan-enter

De inschrijving voor dit boek is geopend. Kies die datum die voor jou geschikt is en meld je aan bij Wil van Basten – Malipaard.

Graag ook aangeven of je misschien zelfs op beide data beschikbaar bent! 

Meer informatie over de Leestafels

Openlucht bioscoop in het Wilhelminapark

Datum: 8 oktober 2022

Tijd: 19.30 uur

Locatie: Wilhelminapark

Hoe laat starten we?
Inloop start vanaf 19:30 uur. Je kunt dan alvast een lekker kopje koffie of thee drinken en je eigen plek zoeken op het grasveld. We starten met een muziekje en wellicht een paar korte filmpjes. Om 20:30 uur start de hoofdfilm. De film duurt ongeveer 2 uur. Daarna kunnen we gezellig wat met elkaar napraten onder het genot van een drankje. 

Wat moet ik meenemen?
Je moet zelf je eigen stoel/zitkussen meenemen naar het park. Zorg ook voor wat warme kleding of dekens want wat later op de avond is het frisser. Ben je niet in staat om zelf je stoel mee te nemen, stuur ons dan even een bericht, dan zorgt de buurtvereniging voor hulp.
Wil je wat lekkers meenemen voor bij de koffie/thee, dan stellen we dat zeer op prijs.

Welke film gaan we zien?
Welke film het wordt, houden we nog even geheim. Dat maakt het spannend… Het enige dat we kunnen zeggen is dat het organiserend comité er unaniem zeer enthousiast over is! Wees erbij! 

Wat kost het?
Omdat het leuk is om met een vol park enthousiastelingen de film te bekijken, mag je een introducé meenemen! Kinderen vanaf 12 jaar zijn ook welkom. De kosten bedragen 10 euro per persoon, inclusief film, koffie/thee, popcorn en één drankje tijdens/na de film (meer consumpties zijn beschikbaar, maar voor eigen rekening). De entreekosten worden bij voorkeur via incasso gedaan (zie aanmeldformulier) en eventuele extra consumpties kunnen ter plaatse worden voldaan op een pinapparaat.