On the Move

On the Move is de verzamelnaam voor diverse buurtactiviteiten. Het idee is dat samen dingen doen die je interesseren, die je plezierig en ontspannend vindt hét middel is om wat meer cohesie in onze buurt te bereiken. Een buurt met goede onderlinge cohesie biedt op den duur een warme, prettige en veilige leefomgeving.

Stichting On the Move, opgericht door Paul Laurs en Susanna van Dijke, organiseert daarom tal van activiteiten voor en door onze buurtgenoten. Bent u lid van de buurtvereniging, dan krijgt u in de nieuwsbrief automatisch de nodige actuele informatie.

Zie hieronder de activiteiten die onder de vlag van On the Move worden georganiseerd:

On the move
OtM culinair

Culinair

Geen betere manier om elkaar in de huiselijke  informele sfeer te leren kennen dan door samen een lekker hapje te eten.

Lees meer…

OtM Cultureel

Culturele activiteiten

Samen naar bijzondere tentoonstellingen met eerst een introductie door een kunsthistorica, met de bus naar de expositie en samen lunchen.

Lees meer…

OtM muziekavonden

Muziek Klassiek

In het kader van On the Move Cultureel verzorgt Jacques Winnubst regelmatig lezingen over het leven en werk van klassieke componisten. Houd de nieuwsbrieven in de gaten.

Lees meer…

OtM Share a table

Share-a-table

Share-a-table is onze maandelijkse aanschuiftafel voor buurtbewoners die een gezellige eetafspraak willen zonder daarvoor zelf te hoeven koken.

Lees meer…

OtM Wandelen

Wandelen

Elke laatste zondag van de maand komt de wandelclub in actie! Er is een telkens weer andere lange wandeling van circa 3,5 uur. Daarnaast is er een club wandelaars voor de korte afstand.

Lees meer…

OtM Leestafel

Leestafel

Alleen met een boek in een hoekje op de bank kan heel ontspannend zijn. Lekker relaxen…! Maar nog gezelliger is het om met anderen te praten over een onlangs gelezen boek onder het genot van een hapje en een drankje!

Lees meer…

OtM Bridge

Bridge

Share-a-table is onze maandelijkse aanschuiftafel voor buurtbewoners die een gezellige eetafspraak willen zonder daarvoor zelf te hoeven koken.

Lees meer…

OtM Mountenbiken

Mountainbiken

Gezellig met buurtgenoten op de mooie MTB-paden rondom Zeist te crossen en na afloop in ‘t Jagershuys iets drinken. Voor alle 18+ buurtgenoten die lid zijn van onze  buurtverenigingbeschikken over een MTB-fiets en een vignet hebben.

Lees meer…

OtM Thee met iets lekkers

Thee met iets lekkers

Thee met iets lekkers richt zich op iedereen die eens per maand wil deelnemen aan een gezellig middagje met, zoals de naam al zegt, thee of koffie met iets lekkers erbij.

Lees meer…

OtM Vogelexcursie

Vogelexcursie

Het Zeisterbos is een bijzonder gevarieerd oud bos, met bomen van meer dan 200 jaar oud. Een ideale locatie, voor het spotten van vogels.

Lees meer…

OtM plantenruilbeurs

Plantenruilbeurs

Wanneer u nog behoefte aan nieuwe plantjes hebt of juist teveel van iets hebt, denkt u dan aan de Wilhelminapark plantenruilbeurs? Deze wordt in mei georganiseerd.

Lees meer…

Nieuwe ideeën zijn welkom

Hierboven zijn de On the Move Activiteiten opgenoemd. Maar we kunnen natuurlijk veel meer organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een dag zeilen, runningactiviteiten, mannenkookclub, ondernemersclub, koken met kinderen, straatspeeldag of andere activiteiten voor kinderen. Of activiteiten voor jongeren op de middelbare school.

Wie heeft hier een goed idee voor en wil dit ook organiseren? Stuur een mail met je idee aan On the Move.