Beste buurtgenoten,

Het jaar is voorbij gevlogen en we hebben weer veel mooie activiteiten met de buurt gehad. Voor iedere buurtbewoner is er altijd wel een activiteit die hij of zij leuk vindt.

Ben je geïnteresseerd in cultuur schrijf je dan in voor een van de museumbezoeken, vind je klassieke muziek mooi dan zijn er muziekavonden, lees je graag een goed boek sluit je dan aan bij de leestafel, ben je sportief ga dan mee mountainbiken of wandelen, hou je van gezelligheid en lekker eten en ondertussen te ontdekken wie er allemaal in je buurt wonen doe dan mee met de eetgroepjes, ben je een natuurmens ga dan eens mee met een vogelexcursie of kom planten ruilen op de jaarlijkse ruilbeurs, hou je van kaarten dan is de bridge club misschien wat voor jou, heb je jonge (klein)kinderen doe dan mee met de jaarlijkse paaseieren speurtocht… 

Kortom er is voor iedereen wat wils, je hoeft niets, alles mag. 

Verder hebben zoals ieder jaar weer een super zonnig zomerfestijn gehad met veel waterpret voor de allerkleinsten, schaduwrijke lounge plekken waar je met een goed wijntje kon genieten van ons wilhelminapark en natuurlijk afgesloten met een heerlijke bbq. 

Nieuw dit jaar was een wijnproeverij, deze was erg geslaagd en willen we het volgend jaar dan ook herhalen maar het plan is om dit dan op locatie te doen bij onze lokale wijngaard Hoog Beek & Royen.  

Als we vooruit kijken naar 2024, dan staan er een paar bijzondere events op het programma:

  • De winterborrel, dit jaar was deze in de Colonel en dat was een groot succes. Dit jaar is er wederom een winterborrel op zondag 21 januari om 16:00u in de Colonel.
  • De ALV, deze staat dit jaar gepland op dinsdag 19 maart om 20.00u in het Christiaan Huygens Theater. Speciale gast is dit keer Walter van Dijk (onze wijkwethouder). Dus wees erbij.
  • De Openlucht Bioscoop, we willen deze dit keer iets vroeger in het jaar (september) plannen zodat het nog niet al te koud is. Datum volgt nog.
  • Het zomerfeest, deze staat dit jaar gepland op zondag 30 juni 2024 in ons Wilhelminapark, houd deze datum alvast vrij!
  • Een verrassingsevent, meer informatie volgt.

Hierbij willen we alle vrijwilligers en coördinatoren hartelijk danken voor hun inzet het afgelopen jaar en willen we iedereen hele fijne gezonde en gezellige dagen toe wensen.

Tot volgend jaar!

Het bestuur van buurtvereniging Rond het Wilhelminapark en On the Move